Metin Akpınar'ın kızlarından öz annelerine misilleme

Metin Akpınar'ın yıllar sonra kızları olduğunu öğrendiği Antalyalı Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, sosyal medyadan paylaşım yaparak öz anneleri için "Severek çıkmazsa, zorla çıkacak ortaya" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Metin Akpınar'ın kızlarından öz annelerine misilleme

1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim ise yeniden alevlendi.

Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini söyleyerek sitem etmişti.

Metin Akpınar'ın kızı son yaptığı paylaşımla yeniden gündem oldu. "Mücadeleme tam gaz devam edeceğim" diyen Nebioğlu "Hatta öz annem kendi ortada olmasa da hiç problem değil mahkeme onu da çıkartacak" ifadelerini kullandı.

Duygu Nebioğlu devamında ise "Severek çıkmak istemedi o da çıkacak ortaya o zaman zorla çıkacak ortaya" dedi.

"TEHDİTLERLE KARŞILAŞMIŞ"

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

Duygu Nebioğlu annesine dair konuşurken "Annem hamileliğini dört aylıkken öğrenmiş. Babam, annemin bize hamile olduğunu biliyordu. Annem hamile olduğunu söylemek için Metin Akpınar’ın setine gitmiş ve tehditle karşılaşmış, çok korkmuş" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet