Survivor Yarışmacısı Nagihan Karadere'den Tehditlere Karşı Cesur Tavır

Milli atlet ve Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, geçmişte Survivor yarışmalarında boy gösterdikten sonra işletmeciliğe adım atmıştır. Survivor All Star 2024 hazırlıkları sırasında aldığı tehditlere karşı KADES uygulaması üzerinden cesur bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Survivor Yarışmacısı Nagihan Karadere'den Tehditlere Karşı Cesur Tavır

Nagihan Karadere'nin Survivor Serüveni: Survivor 2016, 2018, Exxen Cup ve 2022 All Star gibi önemli sezonlarda yarışarak geniş bir hayran kitlesi edinen Nagihan Karadere, Survivor'da gösterdiği performansla tanınıyor. Survivor 2022 sonrasında işletmecilik alanına adım atan Karadere, şimdilerde Survivor All Star 2024 için hazırlıklarını sürdürüyor.

Aldığı Tehditler ve Cevabı

Son dönemde çevresinden aldığı ölüm tehditleriyle gündeme gelen Karadere, bu duruma KADES uygulamasını kullanarak karşılık verdi. Tehditlere boyun eğmeyeceğini belirten Karadere, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda kendisine yönelik tehditlere cesur bir şekilde karşı durduğunu gösterdi.

KADES Uygulamasının Rolü

Karadere, yaşadığı bu olumsuz duruma karşı KADES uygulamasını kullanarak, güvenlik güçlerine hızlı bir şekilde ulaşabileceğini ve bu tür tehditlere karşı korunabileceğini vurguladı. Paylaşımında, "Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Geleceğin varsa göreceğin de var. Yok öyle yağma… Eceline susayan köpek camii duvarına işermiş… Hadi bakalım bekliyorum!!! Elinden geleni de ardına koyma aç köpek!" ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere'nin Duruşu

Karadere'nin bu paylaşımı, kendisine yönelik tehditlere karşı gösterdiği cesaretin ve duruşun bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, tehditler karşısında mücadeleci bir tutum sergilediği ve bu tür durumlarla başa çıkma konusunda güçlü bir örnek olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet