Ahmet Kural ve Gizem Şahin Bebeklerinin İsmini Açıkladı

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, avukat Çağla Gizem Çelik ile olan 4 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırdı. Çift, yakın zamanda düzenlenen düğünle evlendi ve kısa süre sonra bir erkek bebek beklediklerini duyurdu. Kural, bebeklerine 'Kemal' ismini vermeyi planladıklarını açıkladı.

Yayınlanma:
Ahmet Kural ve Gizem Şahin Bebeklerinin İsmini Açıkladı

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir dönem şarkıcı Sıla ile yaşadığı ilişki sonrası avukat Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşamaya başladı. Dört yıl süren ilişkilerini evlilikle taçlandıran çift, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız düğünle dünyaevine girdi. Çiftin düğün fotoğrafları, sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük ilgi gördü.

6582d8b4d0eb7853-w1200xh1500.webp

Bebek Müjdesi ve İsim Seçimi

Evliliklerinin ardından Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten sevindirici bir haber daha geldi. Çift, bir erkek bebek beklediklerini duyurdu. Bu haber, Kural'ın hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Ahmet Kural, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, bebeklerine "Kemal" ismini vermek istediklerini söyledi. Kural, "Mustafa Kemal’den geliyor ismi. İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur." ifadelerini kullandı. Bu açıklama, çiftin bebeklerine duyduğu sevgi ve heyecanı gözler önüne serdi.

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'in bu mutlu haberleri, hayranları tarafından sevinçle karşılandı. Ünlü çiftin bebeklerinin doğumu ve gelecekteki hayatları, magazin dünyasında yakından takip edilecek. Bu mutlu haberler, Ahmet Kural'ın özel hayatında yeni bir sayfa açtığını ve hayatındaki olumlu dönüşümleri gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet