Cansu Tosun'dan, Serenay Sarıkaya İtirafı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile görüntülenen Kenan Tosun, oğlu Cansu Tosun'un da gündemine geldi. Tosun, babasının aşk hayatı hakkında sorulan sorulara cevap verirken, ailesiyle ilgili konulara girmek istemediğini belirtti.

Yayınlanma:
Cansu Tosun'dan, Serenay Sarıkaya İtirafı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda erkek arkadaşıyla yürüyüş yaparken görüntülendi. Bu kişinin, oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu anlaşıldı.

Cansu Tosun'dan Ailesiyle İlgili Sorulara Cevap

Cansu Tosun, alışveriş sırasında muhabirlerin babasının aşk hayatıyla ilgili sorularına yanıt verdi. “Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?” sorusuna Tosun, "O konuyla bunun ne ilgisi var? Tabii ki aynı projede yer alırım. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim. Anne ve babamı bırakalım." şeklinde cevapladı.

657059de860ee968-w1200xh671.webp

Tosun'un Sosyal Medya Paylaşımları

Ayrıca, Tosun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Ailem' notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere, "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa." diyerek yanıt verdi. Bu durum, ünlü oyuncunun aile ilişkileri ve babasının aşk hayatı hakkındaki tartışmaları gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet