Emre Kınay'dan İBB ve Kadıköy Belediyesi'ne İsyan: Uçağı Kaçırdım

Ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi'ne isyan etti. Yol yapım çalışmalarının habersizce yapıldığını ve kendisinin uçağı kaçırdığını dile getirdi. Kınay, 2 bin 500 TL'lik uçak biletiyle yaşadığı sıkıntıyı paylaşarak plansız çalışmaların sorumlularının hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

Yayınlanma:
Emre Kınay'dan İBB ve Kadıköy Belediyesi'ne İsyan: Uçağı Kaçırdım

Ünlü oyuncu Emre Kınay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi'ne sosyal medya hesabından isyan etti. Yol yapım çalışmalarının vatandaşlara bildirilmediğini belirten Kınay, tepkisini sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile dile getirdi.

Kınay, turne için evinden çıkıp uçağa yetişmeye çalıştığını ancak yolun kapatıldığını ve uçağı kaçırdığını belirtti. Durumu şu sözlerle dile getirdi: "Uçağı kaçırdım. 2 bin 500 TL'lik uçak bileti çöp oldu. Gösteri yetişmezse bunun hesabını kim verecek?"

İstanbul'un Moda semtinde yaşayan Kınay, İGDAŞ'ın bilgilendirme yapmadan yolu kapattığını ve trafik yönlendirmesi yapılmadığını belirtti. Ayrıca, yaşadığı bölgedeki 150 metrelik mesafeyi 1 saat 10 dakikada alabildiğini ve durumun oldukça sıkıntılı olduğunu vurguladı.

Olayın ardından 2 bin 500 lirasının boşa gittiğini ifade eden Kınay, yaşadığı durumun anlaşılmaz olduğunu ve bu tür plansız çalışmaların sorumlularının hesap vermesi gerektiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet