Esra Bilgiç'ten aşk açıklaması

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime karakteri ile tanınmaya başlayan Esra Bilgiç, bu rolüyle sektörde büyük bir tanınırlık kazandı. Diziden sonra hızla sektöre giren Bilgiç, birbiri ardına projelerde yer alarak adını daha da geniş bir kitleye duyurdu.

Yayınlanma:
Esra Bilgiç'ten aşk açıklaması

Son dönemde Atatürk filminde rol alan Bilgiç, aynı zamanda bir dergi çekimi için de kamera karşısına geçti. MAG Aralık sayısının konuğu olan ünlü oyuncu, dergi için özel bir röportaj verdi. Kendisi ve projeleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Bilgiç, dergi okuyucularına özel düşüncelerini paylaştı.

Geçmiş Dönem Aşklarına Bakış

Röportajda “Geçmiş dönem aşklarını günümüzle karşılaştırmak” üzerine sorulan bir soruya Bilgiç, “Her şeyin çok hızlı tüketildiği bir dönemde yaşıyoruz. Böyle bir ortamda umutsuzluğa kapılmamak gerçekten zor. Geçmiş dönem aşkları, hepimizin hayallerini süslüyor. Ancak, maalesef günümüzle doğrudan bir kıyaslama yapmak mümkün değil” şeklinde yanıt verdi. Bu açıklamasıyla, geçmiş ve günümüz ilişkilerinin karşılaştırılmasına dair kendi düşüncelerini ifade etti.

esra-bilgic-16-9-1579019653.webp

Esra Bilgiç Kimdir?

14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İki çocuklu bir ailenin büyük çocuğudur. Tiyatro ile sekiz yaşında Mamak Belediyesi’nin kurslarında çocuk oyunları oynayarak tanıştı. On yaşında annesinin yönlendirmesiyle keman çalmaya başladı. 2011 senesinde Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümüne yarı burslu kabul edildi. 2014’te ilk projesi olan “Diriliş Ertuğrul” ile oyunculuğa ilk profesyonel adımını attı. 116 bölüm hayat verdiği "Halime Hatun" karakterine 2018’de veda etti. Diriliş Ertuğrul dünya çapında milyarca insan tarafından izlendi. Esra Bilgiç IMDB listelerinde uzun bir süre sırasını korudu. Projedeki başarısı, Bilgiç’in uluslararası markalardan reklam teklifleri almasını sağladı. 2018 yılı Kasım ayında dünyanın en prestijli sanat okullarından olan Royal Academy of Dramatic Art’ta drama ve ses eğitimi almak için İngiltere’ye gitti. Londra’da altı ay süren eğitim sonunda Türkiye’ye döndü. 2019’da BKM yapımcılığında Adana’da çekilen “Ramo” dizisinde 41 bölüm başrolü paylaştı. 2021’de Türkiye’nin başarılı markalarından Molped’i, çektiği reklam filmleriyle yurtdışında temsil etmeye başladı. Türkiye’de birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Bilgiç, bir devlet üniversitesinin Hukuk Fakültesi’nde üçüncü sınıf öğrencisidir. 2018’de başladığı piyano eğitimini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet