Fahriye Evcen'den Evlilik İtirafı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile olan mutlu evliliklerini ve aile yaşantısını anlattığı dergi röportajında, ilişkideki dengenin ve sevginin önemini vurguladı ve anne olmanın hayatına kattıklarını paylaştı.

Yayınlanma:
Fahriye Evcen'den Evlilik İtirafı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Türk sanat camiasının önde gelen çiftlerinden biri olarak mutlu evliliklerini sürdürüyor. Fahriye Evcen, eşi ve çocuklarıyla olan ilişkisini, bir dergi röportajında samimi bir şekilde anlattı. Evcen ve Özçivit çiftinin Karan ve Kerem adında iki çocukları bulunuyor.

Evcen'in İlişki ve Anne Olmak Üzerine Düşünceleri

Fahriye Evcen, 2017'de evlendiği eşi Burak Özçivit ile ilişkisindeki mutluluğun sırrını, dengede olmak ve sevgiyi seçmek olarak açıklıyor. İlişkinin akışında, her anın değerini ve güzelliğini görmek gerektiğini belirten Evcen, dengenin ilişkilerdeki önemine vurgu yapıyor. İç sesini dinleyerek farkındalığını artırdığını ve daha dingin bir hale geldiğini ifade ediyor.

Anne olduktan sonra herkeste bir çocuk yönü görebildiğini söyleyen Evcen, bu durumun ona daha şefkatli bir bakış açısı kazandırdığını belirtiyor. Hayatın akışına bırakmayı ve kendini sevmeyi önemsiyor. Evcen, ayrıca orman yürüyüşlerinden ve kendisiyle baş başa kalmaktan büyük keyif aldığını, bunların kendisini dinlendirdiğini paylaşıyor. Espri anlayışının iyi olduğunu ve genellikle insanların bunu tahmin edemediğini dile getiriyor. Bu samimi açıklamalar, Fahriye Evcen'in hayatına ve düşüncelerine dair derinlemesine bir bakış sunuyor.

65700e04c8121418-w1200xh1738.webp

İşte Fahriye Evcen'in açıklamaları...

"Dengede olacaksın"

- İlişkide en başta kendini mutlu edebilmek, dengede olabilmek, hep sevgiyi ve sevmeyi seçebilmek önemli.

- Eğer karşındaki de dengedeyse o ilişki akıp gidiyor. Farklı arayışlarda olmadan, her andaki değeri ve güzelliği görebilmek lazım. Bizde böyle oldu bugüne kadar.

- Şu sıralar iç sesimi dinlediğimde farkındalığı artmış ve daha dingin bir ben duyuyorum.

"Herkesin içindeki çocuğu görebiliyorum"

- Anne olduğumdan beri herkesin içindeki o küçük çocuğu görebiliyorum. O yüzden daha da şefkatli bir yerden bakıyorum kendime ve insanlara.

- Hayatım iyi gidiyor. Ne oluyorsa, nasıl geliyorsa kabul ediyorum. Bu halimi çok sevdim.

"Tek derdim"

- Bütün gün tek derdim; Kaan ile Kerem’i doyasıya öpmek ve koklamak. Hiç bıkmıyorum.

"Kendimi dinlemeyi eviyorum"

- Orman yürüyüşlerini çok seviyorum. Bir de bazen kendimle baş başa kalmayı. Kendimi dinlemeyi. Bu da beni çok dinlendirir.

"Esprili kadınım"

- Espri anlayışım iyidir, onu çok tahmin edemiyorlar genelde."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet