Leonardo DiCaprio 25 Yaş Kuralında Kararlılığını Koruyor

Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Leonardo DiCaprio, aşk hayatıyla her zaman gündemde kalıyor. Ünlü oyuncu, genç modellerle yaşadığı ilişkiler ve eski aşklarıyla dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Leonardo DiCaprio 25 Yaş Kuralında Kararlılığını Koruyor

Leonardo DiCaprio, Hollywood'un en başarılı oyuncularından biri olarak tanınıyor. Yetenekli oyunculuğuyla birçok ödül kazanan DiCaprio, özel hayatıyla da sık sık gündemde yer alıyor. Özellikle aşk hayatı, her zaman merak konusu olmuştur.

Genç Modellerle İlişkiler

DiCaprio'nun 25 yaşından büyük kadınlarla ilişki yaşamadığı yönündeki iddialar, uzun süredir magazin dünyasının gündemini meşgul ediyor. Oscar ödüllü aktörün adı, geçmişte birçok genç modelle anılmıştır. Bu isimler arasında Gigi Hadid, Victoria Lamas ve Irina Shayk gibi ünlü modeller yer alıyor. En son, 26 yaşına giren eski sevgilisi Camila Morrone'den ayrıldıktan sonra, günümüzün popüler modellerinden Vittoria Ceretti ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. 49 yaşındaki aktör, Ibiza'da 25 yaşındaki İtalyan model Ceretti ile görüntülendi.

DiCaprio, çapkınlığıyla tanınan bir isim. Son olarak Londra'daki bir mekanda 25 yaşındaki model Lottie Moss ile samimi bir şekilde görüldü. İkili, gece yarısına kadar sohbet edip eğlenerek keyifli vakit geçirdikten sonra, erken saatlerde mekandan ayrıldılar.

657ace9500653670-w1200xh1496.webp

Eski Aşklar ve Anılar

DiCaprio'nun Lottie Moss ile yakınlaşması, onun 30 yıl önce Lottie'nin ablası Kate Moss ile yaşadığı ilişkiyi akıllara getirdi. Kate Moss, Johnny Depp ile aşk yaşamadan önce Leonardo ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. İkili, 1993'te samimi görüntüler vermişti. DiCaprio'nun aşk hayatı, her zaman olduğu gibi, merak uyandıran ve konuşulan bir konu olmaya devam ediyor. Bu renkli ve çalkantılı aşk hayatı, ünlü aktörün hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet