Mauro Icardi'den Acil Karar: Wanda Nara'nın Yaralanması Üzerine Roma'ya Uçtu

Magazin ve futbol dünyasının gözdesi Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın heyecan dolu aşk macerası, paylaşımları ve sürpriz anlarıyla dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Mauro Icardi'den Acil Karar: Wanda Nara'nın Yaralanması Üzerine Roma'ya Uçtu

Magazin ve futbol dünyasının ilgiyle takip ettiği çiftlerden biri olan Mauro Icardi ve Wanda Nara, her hareketleriyle gündeme gelmeye devam ediyorlar. İlişkilerinde yaşadıkları kısa süreli ayrılık ve sonrasındaki barışma süreciyle çok konuşulan çift, şimdi ise aşklarını doludizgin yaşayarak dikkat çekiyorlar. Her iki isim de sosyal medyada aktif olup, çeşitli markalardan gelen reklam teklifleriyle de gündemde kalmayı başarıyorlar.

657d5b91e7dd7578-w1200xh1500.webp

Icardi ve Nara'nın Sosyal Medyada Yankı Bulan Anları

Wanda Nara'nın 'Yıldızlarla Dans' programındaki yarışmacı olarak kariyerine devam ettiği ve bu nedenle Roma'da bulunduğu süreçte, gözüne aldığı darbeyle yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Bu olay üzerine Mauro Icardi, çocuklarıyla birlikte sürpriz bir ziyaret için özel jetiyle Roma'ya gitti.

657d5bb33932c363-w1200xh1500.webp

Bu anlar, Icardi tarafından "Roma'da annemize sürpriz yolculuk" notuyla sosyal medyada paylaşıldı. Wanda Nara ise kavuşma anlarının karelerini "Roma'da sürpriz" notuyla takipçileriyle paylaştı. Bu romantik sürpriz, sosyal medyada geniş yankı buldu ve çiftin aşkı adeta dillere destan oldu. Icardi'nin bu jesti, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü ve çiftin ilişkisine olan merakı artırdı.

Wanda Wara Kimdir?

9 Aralık 1986 yılında doğan Wanda Nara, Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbolcu menajeridir. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir. İlk evliliğini 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile yapan Wanda Nara, 2013 yılında Mauro Icardi ile tanışıp, nikah masasına oturdu.

36 yaşındaki Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

Dünya Wanda Nara'yı, Avrupa futbolunun en güçlü kadınlarından biri olarak tanıyor. Aynı zamanda eşinin menajeri de olan Wanda Nara, mankenlik mesleğine de devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet