Melek Mosso'dan Anne Olma Arzusu: Kız Bebek İstiyor

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve oyuncu Serkan Sağdıç'ın aşkı, 2021'de başladı ve geçtiğimiz aylarda mutlu bir evlilikle taçlandı. Mosso, evlilikleri ve gelecekteki aile planları hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Melek Mosso'dan Anne Olma Arzusu: Kız Bebek İstiyor

Şarkıcı Melek Mosso, 2021 yılında tanıştığı ve ardından uzun süreli bir ilişkiye başladığı oyuncu ve manken Serkan Sağdıç ile evlenerek hayatının yeni bir sayfasını açtı. 'Vursalar Ölmem' ve 'Hayatım Kaymış' gibi hit şarkılarıyla tanınan Mosso, geçtiğimiz aylarda Sağdıç ile dünyaevine girdi. Çiftin bu mutlu günü, Melek Mosso'nun müzik kariyerindeki başarıları kadar dikkat çekti.

Sade Bir Düğün ve Gelecek Planları

Melek Mosso, düğünleri ve evlilikleri hakkında konuşurken, yazın düğün yapmayı planladıklarını ancak tarihlerin sıkışıklığı nedeniyle sonbaharda evlendiklerini belirtti. Düğün, aile arasında ve en yakın arkadaşların katılımıyla gerçekleşti. Düğünün Mersin'de yapılmasının nedeni ise Sağdıç'ın memleketi olmasıydı. Mosso, evliliğin kendileri için çok güzel gittiğini ve ilişkilerinin aynı güzellikte devam ettiğini ifade etti.

651a701b4e3fe10a54feae8b.webp

Evliliğiyle ilgili konuşan Mosso, "Yazın yapmak istiyorduk düğünümüzü. Nasıl sıkıştıracağımızı da bilemedik araya da sıkışsın istemedik. Sonbaharda yaptık o yüzden baharda olsun, güzel bir düğün olsun istedik. Aile arasında yaptık ve en yakınlarımız katıldı zaten. Mersin'de yapma sebebimiz de aslında eşimin memleketi olduğu içindi. Evlilik çok güzel gidiyor, kaldığımız yerden aynı şekilde devam ediyoruz aslında." dedi.

Ayrıca, anne olma isteğini dile getiren ünlü şarkıcı, gelecek yıl belki bir kız çocukları olabileceğini umduğunu söyledi. Mosso, eşi Serkan Sağdıç'ı bu konuda ikna ettiğini ve Anne olmak istediğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Önümüzdeki yıl belki olabilir. Kızım olsun isterim. Eşimi de ikna ettim. İnşallah kız çocuğumuz olur. Bana da erkek annesi tipi var diyorlar aslında." diye konuştu.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç'ın bu romantik yolculuğu, hem müzik hem de oyunculuk dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Çiftin sade ve samimi düğünü, evliliklerinin ilk günlerinden itibaren mutlu ve huzurlu bir başlangıç yaptığını gösteriyor. Önümüzdeki yıllarda, bu ikilinin ailelerini genişletme planları hayranları tarafından merakla takip edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet