Melisa Aslı Pamuk'un Gala Katılmama Nedeni Belli Oldu

'Kadınlara Mahsus' filminin dün gerçekleştirilen galasında başrol oyuncularından Melisa Aslı Pamuk, yaşadığı hırsızlık olayı nedeniyle katılamadı. Oyuncu, sosyal medya üzerinden üzüntüsünü ve teşekkürlerini dile getirdi.

Yayınlanma:
Melisa Aslı Pamuk'un Gala Katılmama Nedeni Belli Oldu

Dün gerçekleştirilen 'Kadınlara Mahsus' filminin galası büyük ilgi gördü. 22 Aralık Cuma günü vizyona girecek olan filmde rol alan oyuncular, galaya cesur kıyafet seçimleriyle katıldılar. Filmin önemli isimlerinden Melisa Aslı Pamuk'un galaya katılamaması ise dikkat çekti.

Melisa Aslı Pamuk'un Galaya Katılamama Nedeni

Oyuncu Ceyda Düvenci, Melisa Aslı Pamuk'un galaya neden katılamadığını açıkladı. Düvenci'ye göre, Pamuk yurt dışında bulunuyordu ve maalesef evine yapılan hırsızlık sonucu pasaportu çalındı. Bu nedenle Pamuk, galaya katılamayıp pasaportunun yenilenmesini bekliyor.

65840a48e6168668-w1200xh1500.webp

Pamuk'un Sosyal Medya Paylaşımı ve Duyguları

Fransa'nın Lille kentinde yaşayan ve Lille futbol takımında oynayan Yusuf Yazıcı ile birlikte oturduğu evine hırsız giren Pamuk, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Pamuk, galada bulunamadığı için üzgün olduğunu belirterek, "Çok güzel bir iş çıkardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gişemiz bol olsun" ifadelerini kullandı. Bu olay, oyuncunun ve film ekibinin hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı. Pamuk'un mesajı, filmin başarısı için duyduğu umudu ve takdiri de gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet