Murat Boz, Geçmişte Aldığı Sütyen Markası Teklifini Anlattı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, YouTube'da katıldığı bir programda, 2012 yılında tatilde çekilen görüntülerinin ardından bir sütyen markasından gelen teklifi reddettiğini, ancak şimdiki düşüncesiyle farklı hareket edeceğini belirtti.

Yayınlanma:
Murat Boz, Geçmişte Aldığı Sütyen Markası Teklifini Anlattı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, YouTube'da Melis İşiten'in sunduğu "Zaten Şov" programına konuk oldu. Programda, 2012 yılında tatilde çekilen ve sosyal medyada gündem olan görüntülerine ilişkin deneyimlerini paylaştı. O dönemde bu olayı hoş karşılamadığını ve sinirlendiğini ifade eden Boz, "O zaman bu kadar hoş karşılamadım, sinirlendim. Ben o memeleri gördüm, tatil benim için o an bitti" şeklinde konuştu.

Sütyen Markasından Gelen Teklifi Reddettiği Olay

Murat Boz, aynı dönemde kendisine bir sütyen markasından teklif geldiğini ve ciddi bir para teklif edilmesine rağmen bu teklifi reddettiğini anlattı. Boz, "O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı" dedi.

Şimdiki Bakış Açısıyla Farklı Bir Karar Verebilirdi

Boz, şimdiki bakış açısıyla aynı durum karşısında farklı bir karar verebileceğini belirtti. "Şu anki kafam olsa saniye düşünmem kabul ederdim" ifadelerini kullanarak geçmişteki duruma şimdiki perspektifiyle bakışını dile getirdi. Bu sözlerle, zaman içinde yaşanan deneyimlerin ve değişen düşünce yapısının, kararları nasıl etkilediğine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet