Özge Borak'ın İtirazı: Sözlerim Çarpıtıldı!

Ünlü oyuncu Özge Borak, geçmiş evlilikleri ve medyada yer alan açıklamaları hakkında yeni bir açıklama yaptı. Borak, 2006-2010 yılları arasında Bülent Şakrak ve 2012-2014 yılları arasında Ata Demirer ile olan evliliklerini ve "Ayıp olmasın diye evlendim" şeklindeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Yayınlanma:
Özge Borak'ın İtirazı: Sözlerim Çarpıtıldı!

Özge Borak, meslektaşı Bülent Şakrak'la 2006–2010 yılları arasında evli kaldıktan sonra, 2012'de komedyen Ata Demirer ile evlendi ve 2014'te ayrıldı. Borak, katıldığı bir programda geçmiş ilişkilerine dair, doğru yolda olmadığını düşündüğü bir ilişkide daha erken ayrılabilirdi ama 'ayıp olmasın' düşüncesiyle devam ettiğini ifade etti. Bu açıklamaları sonrasında "Ayıp olmasın diye evlendim" şeklinde yorumlandı ve uzun süre gündemde kaldı.

Açıklamaların Çarpıtılmasına Tepki

Aylar sonra Özge Borak, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve çarpıtıldığını ifade ederek bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, kendisinin "Ayıp olmasın diye evlendim" şeklinde bir ifade kullanmadığını, sözlerinin magazinsel amaçlarla çarpıtıldığını belirtti. Borak, sözlerinin sadece kendisiyle ilgili olmadığını, dolayısıyla bu konuda açıklama yapma gereği duyduğunu ifade etti. Ayrıca, medyanın ve toplumun, dinlemeden, izlemeden ve anlamadan yapılan yorumlara karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Borak, geçmişte hiçbir zaman söz savaşına girmediğini, boşanma süreçlerinde dahi sessiz kaldığını hatırlatarak, yıllar sonra konuşma ihtiyacı hissetmediğini belirtti. Ünlü oyuncu, sevilmek zorunda olmadıklarını ancak saygıyı yitirmemeleri gerektiğini de sözlerine ekledi. Bu açıklamalar, Özge Borak'ın medya ve toplum tarafından nasıl algılandığına dair yeni bir perspektif sundu.

Sözümün çarpıtıldığı, farklı anlam çıkartılmaya çalıştığı konuların hiçbirine cevap vermem. Kim ne anlamak istiyorsa onu anlayacaktır. Fakat çok uzayıp gitmiş olan ve maalesef sadece beni ilgilendirmeyen bir konuya açıklık getirmek isterim. "Ayıp olmasın diye evlendim" gibi bir cümle kurmadım.

Anlatmaya çalıştığım konuda sözlerimi sırf magazinsel olsun diye çarpıtan her kimse asıl ayıp edendir. Kaldı ki beni biraz olsun seyretmiş, tanımış, röportajımı izlemiş kimse böyle bir cümle kurduğuma inanmaz.

Zaten programı izleyenler ne anlatmaya çalıştığımı anladılar. Bugüne kadar kimseyle söz savaşına girmemiş, boşandığı zaman dahi tek kelime etmemiş biri olarak yıllar geçtikten sonra mı konuşacağım? Yapmayın rica edeceğim.

Dinlemeden, izlemeden ve tabii anlamadan, sadece manşet üzerinden yorum yapanlar var. Yapmayın, önce anlayın. Elbette sevmek mecburiyetinde değilsiniz, saygımızı yitirmeyelim. İyi günler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet