Prenses Diana'nın Nişan Portresindeki Tarihi Kıyafeti Açık Artırmada

Galler Prensesi Diana'nın 1981'de çekilen nişan portresinde giydiği efsanevi açık pembe bluz, Julien’s Auctions tarafından düzenlenen müzayedede satışa çıkıyor. Kraliyet fotoğrafçısı Lord Snowden'ın çektiği bu ünlü fotoğrafta yer alan kıyafetin değeri 80 bin ila 100 bin sterlin arasında belirlendi.

Yayınlanma:
Prenses Diana'nın Nişan Portresindeki Tarihi Kıyafeti Açık Artırmada

Galler Prensesi Diana'nın 1981'de çekilen nişan portresinde giydiği bluz, Julien’s Auctions tarafından düzenlenen müzayede ile yeni bir sahip bulacak. Kraliyet fotoğrafçısı Lord Snowden'ın çektiği ünlü fotoğrafta yer alan açık pembe bluzun değeri 80 bin ila 100 bin sterlin arasında belirlendi. Bu tarihi kıyafet, daha sonra Diana'nın gelinliğini tasarlayan David ve Elizabeth Emanuel tarafından üretilmişti.

6564873ced4de510-w1200xh1744.webp

Diana'nın Moda Hikayesi

Bluz, önceki zamanlarda "Diana: Onun Moda Hikayesi" sergisinde Londra'daki Kensington Sarayı'nda sergileniyordu. Bu eşsiz kıyafet, Diana'nın nişanlandıklarını açıkladığı dönemde Vogue dergisinde yayınlanan nişan portresinde yer alıyordu.

Bu tarihi ve anlamlı parça, Diana'nın modaya ve tarihe bıraktığı izler arasında öne çıkıyor ve Julien’s Auctions tarafından düzenlenen müzayedede özel bir yere sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet