Reynmen'den 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Protesto

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde, En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü Edis, En İyi Rapçi Ödülünü ise Blok3 kazandı. Ancak, geçmişte En İyi Şarkı Ödülü'nü kazanan Reynmen, bu yıl ödül alamaması üzerine protesto amacıyla eski ödüllerini çöpe attı. Bu hareketi sosyal medyada tepki topladı ve Reynmen'in saygısızlıkla suçlanmasına neden oldu.

Yayınlanma:
Reynmen'den 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Protesto

Dün akşam, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde birçok sanatçı ödüllerini aldı. Gecenin dikkat çeken isimlerinden biri En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü kazanan Edis oldu. Rap müzik kategorisinde ise En İyi Rapçi Ödülü'nü Blok3 aldı. Ancak, dikkat çekici bir olay da Reynmen tarafından gerçekleşti. Reynmen, bu yıl ödüle layık görülmemesi üzerine, Instagram hesabından 2020 yılında kazandığı Altın Kelebek En İyi Şarkı Ödülü dahil birkaç ödülünü çöpe atarak protesto etti. Bu eylem, sosyal medyada hızla yayıldı ve çok sayıda tepki aldı.

altin-kelebek-te-odul-alamayan-reynmen-eski-16592770-4549-m.jpeg

Reynmen'in bu protestosu, sosyal medya kullanıcıları tarafından saygısızlık olarak değerlendirildi. Bazı kullanıcılar, "Her yıl kendisine mi verilmesini bekliyordu?" ve "Hak etmiyordun zaten" gibi ifadelerle eleştirilerini dile getirdiler. Reynmen'in bu davranışı, ödül törenlerine ve sanat dünyasına olan saygısını sorgulatan bir konu haline geldi. Reynmen'in bu hareketi, ödül törenlerinin prestiji ve sanatçıların ödüllere olan saygısı hakkında tartışmaları da beraberinde getirdi.

Reynmen için yapılan bazı yorumlar...

altin-kelebek-te-odul-alamayan-reynmen-eski-16592769-1371-m.jpeg

altin-kelebek-te-odul-alamayan-reynmen-eski-16592769-441-m.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet