Teoman: Tatil yapmak yerine, kokoreççilere gidiyorum

Ünlü şarkıcı Teoman yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tatil yapmayı sevmediğini belirten Teoman, tatil yerine kokoreç yemeye gittiğini söyledi.

Yayınlanma:
Teoman: Tatil yapmak yerine, kokoreççilere gidiyorum

Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Teoman, geçtiğimiz ağustos ayında "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "70’ten sonra olabilir belki. Benim için yaş kriteri yok. 70’ten sonra fark etmez" karşılığını vermişti.

teoman-egoistokur-gulenay-borekci-insanlik-halleri-1.jpeg

"80'DEN SONRA EVLİLİĞİ DÜŞÜNÜRÜM"

55 yaşındaki şarkıcı, son olarak "70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim. Artık erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım" şeklinde konuşmuştu.

teoman.jpeg

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Nişantaşı’nda bir mağazadan çıkarken objektiflere yansıyan Teoman, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçen günlerde konser vermek için Van’a gittiğini söyleyen şarkıcı, yurt dışı konser maratonu sonrası 14 gün ara vererek dinleneceğini ifade etti.

"TATİL YAPMAYI SEVMİYORUM"

Tatil yapmayı sevmediğini anlatan Teoman, “Pek bir şey yapmıyorum. Konserlerden sonra dinleneceğim. Tatil falan da yapmıyorum. Ben boşluk bulunca Karaköy’e, Eminönü’ne falan gidiyorum. Böyle çılgın planlarım olmuyor. Sevmiyorum ben yurt dışına gitmeyi, ben Eminönü’nü seviyorum. Dolaşıyorum oralarda, Karaköy’de güzel bir dönercim var, kokoreççilere gidiyorum” şeklinde konuştu.

654e033b86b24a07082e5bff-1.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet