Ünlü Fenomen Nihal Candan'ın Sessiz Evliliği Ortaya Çıktı: İşte Nikah Detayları!

Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan, "Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alındı. Kardeşi Bahar Candan ile birlikte tutuklanan Nihal Candan'ın gizli bir evliliği olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 4 ay önce iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Candan'ın evliliği medyaya yansımamıştı.

Yayınlanma:
Ünlü Fenomen Nihal Candan'ın Sessiz Evliliği Ortaya Çıktı: İşte Nikah Detayları!

Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan geçtiğimiz günlerde "Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan ile ilgili gelen son görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Nihal Candan'dan meğer evliymiş! 4 ay önce o isimle beraber nikah masasına oturmuş. Görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Nihal Candan'ın gizli saklı evlendiği o kişi...

NİHAL CANDAN EVLİ ÇIKTI!

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gündeme bomba gibi düşmüştü. İki genç kardeş tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Cezaevinde yemekleri beğenmeyen ve sayıma çıkmak istemeyen Candan kardeşler hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

nihal-candan-kimdir-evli-mi-esi-kim.webp

Ortaya atılan iddialara göre, Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. Peki Nihal Candan kimle evlendi? 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet