Zeynep Bastık Eski Eşi ve Yeni Sevgilisiyle Buluştu

Pop müziğin yükselen isimleri Zeynep Bastık ve Tolga Akış, evliliklerinin birinci yılını tamamlamadan boşanma kararı aldı. Ayrılığın ardından Bastık, eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı ortamda bulunmanın anlamını sorgulayan ifadelerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Öte yandan, Bastık'ın İzmir'e taşınması ve ev alımlarıyla ilgili iddialar da merak konusu oldu.

Yayınlanma:
Zeynep Bastık Eski Eşi ve Yeni Sevgilisiyle Buluştu

Pop müziğin yeni yıldızlarından Zeynep Bastık ve Tolga Akış, evliliklerinin henüz ilk yılını tamamlamadan boşanma kararı aldı. Geçen sene tek celsede boşanan çift, ayrılığın ardından yeni aşklara yelken açtı.

Parti ve Aşk: Zeynep Bastık'ın Sosyal Medya Gündemi

Akış'ın düzenlediği partiye, yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile katılan Zeynep Bastık, mekan çıkışında basının karşısına geçti. Sorulan sorular üzerine Bastık, eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı ortamda bulunmanın anlamını sorgulayan ifadelerle, "2024 senesine girdik. Böyle şeyler mi var artık, biz o kafalarda değiliz, aştık bunları" yanıtını verdi.

Bastık'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkıcının "Bu kadar modern olmak istemiyorum" ve "Mezhep genişliği" gibi ifadeleri, takipçileri tarafından çeşitli yorumlara konu oldu. Sanatçının özel hayatındaki değişiklikler ve açıklamaları, sevenlerini şaşırttı.

Zeynep Bastık'ın İzmir'e Taşınışı ve Ev İddiaları

Son dönemde art arda konserler veren ve kazancını artıran Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip İzmir Urla'ya yerleşmişti. Güzel popçu, iddialara göre 40 milyon TL'lik doğayla iç içe eviyle dikkat çekmişti.

"İstanbul'u Hala Çok Seviyorum"

Bastık, bu konuda yaptığı açıklamada, "İstanbul'u hala çok seviyorum ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve insanların arasında kalmaktan bir klostrofobi bastı. Bir de Urla'yı çok seviyorum, orada çok güzel bir hayat da kurdum kendime" ifadelerini kullanmıştı.

65797312a05f6866-w1200xh672.webp

Minimal Hayat Tarzı ve Ev Alımları İddiaları

Bastık, İzmir'de satın aldığı iddia edilen 5 bin metrekarelik araziyle ilgili sorulara ise "Böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmam. Orada tatlı, mütevazi ve minimal bir hayat yaşıyorum" diyerek cevap vermişti. Sanatçının yaşam tarzı ve ev alımlarıyla ilgili bu iddialar, magazin dünyasında merak konusu olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet