ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ramazan Bayramı'na hazır

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince bin 411 sağlık personeli ile kesintisiz ve nitelikli sağlık hizmeti sunmaya hazır.

Yayınlanma:
ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ramazan Bayramı'na hazır

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Güler, bayram tatili süresince Acil Servis, Yoğun Bakım, Ameliyathane, Doğumhane ve tüm yataklı servislerin kesintisiz hizmet vereceğini aktardı.

“SAĞLIK HİZMETLERİNİN AKSAMAMASI ADINA GEREKLİ TEDBİR VE ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK”

9 günlük bayram tatili süresince sağlık hizmetlerinin aksamaması için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını dile getiren Doç. Dr. Yılmaz Güler, “Tatil süresince hizmet verecek olan tüm ünitelerimizde hastane yönetimimizle birlikte yerinde gezerek fizibilite çalışmalarımızı yaptık. İnsan gücü ve tıbbi donanım yönünden sağlık hizmetlerinin aksamaması adına gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık. Gerekli birimlerimize personel desteği sağladık. 9 gün boyunca; 448 hekim, 106 hemşiremiz, 630 temizlik personeli, 35 klinik destek ve 192 tıbbi sekreterimiz hasta ve hasta yakınlarımıza sağlık hizmeti sunmak için görevi başında bulunacaktır. Sağlık çalışanlarımızın özverili, fedakâr ve üstün gayretleriyle yoğun bir çalışma düzeni ve ekip anlayışıyla görev yapacaklardır. 7/24 kesintisiz sağlık hizmetinin sunulduğu Acil Servisimiz hastalarımızın sağlık ihtiyacına cevap vermeye devam edecektir” diye konuştu.

“BAYRAMDA HAFİF TATLILAR TERCİH EDİLMELİ YA DA TATLI TÜKETİMİNDE KAÇINILMALIDIR”

Ramazan ayı boyunca beslenme düzenin değiştiğine dikkati çeken Başhekim Yılmaz Güler, “Bayramda bazı sindirim rahatsızlıkları ile karşılaşmamak adına normal yeme düzeninize geçerken karbonhidrat ve şekerden zengin gıdaların tüketimine dikkat ediniz. Bol miktarda sıvı tüketin. Bayramda hafif tatlılar tercih edilmeli ya da tatlı tüketiminde kaçınılmalıdır. Bayramın hepimize başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet