Hakan Tütüncü A'dan Z'ye herkesi dinledi

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, ulaşım, sanayi, otogar, taksici, balıkçı ve toptancı hal esnafı ve Alanya'da yaşayan yerleşik yabancı vatandaşları da dinleyerek problemleri belirledi.

Yayınlanma:
Hakan Tütüncü A'dan Z'ye herkesi dinledi

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kentin dört bir yanını gezmeye devam ediyor. Tütüncü, Alanya'yı bir gün arayla tekrar ziyaret etti. Tütüncü'nün Alanya'da ilk durağı otobüs, minibüs ve servis aracı işletmecileri oldu. MHP'nin Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ile beraber ulaşım esnafının sorunlarını ve belediyeden taleplerini dinledi. Tütüncü, “Alanya ulaşım esnafının çözüm bekleyen birçok konusunun olduğunu biliyoruz. Sorunlar ne kadar büyük olursa olsun, biz bu problemleri çözmeye kararlıysak, ortak aklın yol göstericiliğinde birlikte ve beraberce bu problemlere çözüm üretebilecek gücümüzün olduğunu ifade etmek isterim" dedi.

YERLEŞİK YABANCILARLA BULUŞTU

Tütüncü, sonraki ziyaretlerini Antalya Toptancı Hali, ilçe otogarı, Otogar Taksi Durağı ve Balıkçı Hali'ne gerçekleştirdi. Esnafın istek ve taleplerini dinleyerek hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulunan Tütüncü, Adem Murat Yücel ile beraber Mahmutlar Mahallesi'ne geçti. Alanya'da yaşayan yerleşik yabancı vatandaşlarla da bir araya gelen Tütüncü, “Alanya Antalya'mızın en güzel ilçelerinden biri. Adem Murat Yücel başkanımız, bugüne kadar sizlerin ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri yapabilmek için üstün bir gayreti ortaya koydu. Sizlerin destekleriyle Adem Murat Yücel başkanımız yeniden kazanacak" dedi.

SANAYİLER GELİŞMEK İÇİN HİZMET ALMALI

Tütüncü, Alanya Mahmutlar Sanayi esnafıyla da buluştu. Sanayi esnafının sorunlarını yakından bildiğine değinen Tütüncü, “Sanayilerimizin gelişmesi için hizmet alması gerekli. Kepez'de 2009'da göreve geldiğinde ilk önce Akdeniz Sanayi Sitesi esnafımızın ihtiyaçlarını gidererek çalışmalara başladık. Burada da önce sanayi sitelerimizdeki çalışmaları önceleyeceğiz. Beklentileri yerine getireceğiz, yolları açacağız, asfaltları dökeceğiz. Biz bir şeyi iyi biliyoruz. Göreve geldiğimizde Alanya'nın sanayi sitelerini, Mahmutlar'ın sanayi sitelerini en güzel hale getirmek bizim boynumuzun borcu olsun" diye konuştu.

KADIN VE GENÇLİK BULUŞMASI

Tütüncü, Alanya gezisi sırasında trafikte kalan hemşehrilerine de iftariyelik ikramında bulundu, Alanya Sevdalıları Derneği'nin de iftar yemeğine katıldı. Alanya'nın her köşesini gezerek gönüllere dokunan Tütüncü, Oba Mahallesi'nde düzenlenen 'Kadınlar Buluşması'na katıldı. Önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı buluşmada konuşan Tütüncü, kadın ve aileye yönelik en güzel yenilikleri Alanya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Tütüncü, Kızılkule önünde düzenlenen 'Gençlik Buluşması'na katılarak, gençlerle sohbet etti. Tütüncü, konuşmasının ardından gençlerin istek ve taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet