Galatasaray - Antalyaspor maçından ifşa kayıtları

Trendyol Süper Lig'de flaş bir ses kaydı tüm spor kamuoyunu derinden sarstı. 1 Mart tarihinde oynanan Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasındaki penaltı kararı sonrasındaki ses kayıtları ifşa oldu.

Yayınlanma:
Galatasaray - Antalyaspor maçından ifşa kayıtları

Türk futbolu bu kez de sızıntı olayıyla gündemi meşgul ediyor... Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçının hakem değerlendirmesi kamuoyuna sızdı. Hatırlanacağı üzere maçın 10. dakikasında Galatasaray lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi oldukça konuşulmuştu.

1 Mart Cuma günü düzenlenen hakem toplantısı basına sızdı. Toplantıda Futbol Federasyonu'nun Hakem Danışmanı Hugh Dallas ile karşılaşmada görev alan hakemlerin konuşmaları ortaya çıktı.

gs.jpg

İŞTE ÇOK KONUŞULAN O KONUŞMALAR

Hugh Dallas: Pozisyonu çok iyi noktadan görüyorsun. Lütfen bana sahada ve VAR'da ne gördüğünü bana söyler misin? Vay ben nasıl büyük bir hata yapmışım fikrine nasıl ulaştığını lütfen söyle.

Abdülkadir Bitigen: 11 numaralı oyuncu önümü kapattığı için kontak noktasını göremedim. VAR temas gördü ve ekrana davet etti. Temas noktasını gösterdi hücum oyuncusunun topa, savunma oyuncusunun Galatasaraylı oyuncuya müdahale yaptığını gördüm. Hızlı ve yakın çekimde izledikten sonra kararımı penaltı olarak verdim.

Hugh Dallas: Kadir bir hafta sonra hala bunun faul olduğunu düşünüyor musun?

Abdülkadir Bitigen: Basit bir temas olduğunu düşünüyorum. Penaltı olduğunu düşünmüyorum.

Hugh Dallas: Özgür bu kadar basit bir pozisyonda nasıl olur da penaltı verdirirsin?

Özgür Yankaya: Bilmiyorum... nasıl yaptığımı Ben de hala sorguluyorum...

Oyuncuların beklentisini gördüm. Hakemi neden çağırdım bilmiyorum.

Hugh Dallas: Oyuncular zaten penaltı almak için bunları yapıyor. Asla ucuz penaltı vermememiz gerektiğini defalarca konuştuk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet