Akşener'den şok iddia! Antalya ve Alanya'daki otellerde de...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Şile'de yaptığı konuşmada oteli olan bazı polis müdürlerinin otellerinde fuhuş ve çocuk istismarı yapıldığı iddiasında bulundu. Akşener'in açıklamaları, Antalya ve Alanya'daki otellerde benzer durumların varlığı konusunda soru işaretleri oluşturdu.

Yayınlanma:
Akşener'den şok iddia! Antalya ve Alanya'daki otellerde de...

Şile'de düzenlenen istişare toplantısının açılışında konuşmasını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korkunç bir iddia ortaya attı. Otel sahibi olan polis müdürleri olduğunu ve burada öksüz kız çocuklarına fuhuş yaptırıldığını ileri süren Meral Akşener şunları söyledi:

“Daha enteresan bir şey söyleyeyim. Onu ben çok sıkı takip ediyorum eski içişleri bakanı olduğum için. Oteli olan polis müdürleri var O otellerde fuhuşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti’ye karşı psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman’ın talebesi var. El mi yaman bey mi yaman hep beraber göreceğiz.”

ALANYA VE ANTALYA'DA DA VAR MI?

Akşener'in bu açıklamasından sonra Alanya ve Antalya'daki otellerde bu tür bir yapılanma olup olmadığı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet