Alanya sahilindeki 5 cesedin kimliği şaşırtıcı şekilde açığa çıktı!

Alanya sahilinde bulunan 5 cansız bedenle ilgili yapılan incelemelerde, ayakkabı ve kıyafetlerin Suriye'de üretildiği belirlendi.

Yayınlanma:
Alanya sahilindeki 5 cesedin kimliği şaşırtıcı şekilde açığa çıktı!

Antalya Valiliği, son 5 günde Alanya sahilinde bulunan 6 cansız bedenle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Kıyıya vuran 6 cansız bedenden birinin bir süre önce kaybolan M.Ş.E.’ye ait olduğu değerlendirilmektedir. Diğer 5 cansız bedene ait ayakkabı ve kıyafetlerin üretim yerinin Suriye olduğu belirlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Çarşamba günü Alanya ve Manavgat sahillerinde bulunan cesetlerin ardından, Manavgat'ta 2 erkek ve Serik'te 1 kadın cesedinin daha sahile vurulmasıyla birlikte Antalya sahillerinde son bir haftada bulunan ceset sayısı 6'ya ulaştı.

Antalya Valiliği'nin yaptığı açıklamada, adli tıp incelemesi sonucu kesin sonuçların ortaya çıkacağı belirtilirken, diğer 5 cansız bedene ait ayakkabı ve kıyafetlerin üretim yerinin Suriye olduğu tespit edildi. Ayrıca, Lübnan'ın Ankara Büyükelçiliği tarafından 11 Aralık 2023 tarihinde Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinden yaklaşık 90 kişiyi taşıyan bir teknenin kaybolduğu bildirildi.

Antalya Valiliği, göçmen teknesiyle ilgili herhangi bir resmi kayıt bulunmadığını belirtirken, denizlerde ve kıyılarda meydana gelen olaylara karşı kolluk birimleri ve savcılıklarla koordineli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet