Alanya yolu üzerinde korkutan patlama!

Alanya yolu üzerinde Tel Örgü ve Çit işyerinin yemekhane olarak kullanılan barakasında çıkan yangın, korku dolu anlara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Yayınlanma:
Alanya yolu üzerinde korkutan patlama!

Alanya Yolu Üzerindeki Karaöz Mahallesi'nde bulunan bir Tel Örgü ve Çit işletmesine ait barakada meydana gelen yangın, korku dolu anlara neden oldu. İşletmenin yemekhane ve dinlenme alanı olarak kullanılan barakada çıkan yangın, hızla büyüyerek kullanılamaz hale getirdi.

İŞYERİ ÇALIŞANI YANMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Odun sobasından çıktığı belirtilen yangın sırasında barakada kimsenin bulunmadığı, içerideki cep telefonunu almak için giren bir işyeri çalışanının ise yangından son anda kurtulduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi, daha büyük bir felaketi önledi.

İTFAİYE VE JANDARMA EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ

Olayın yaşandığı bölge, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ekiplerini alarma geçirdi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

BARAKA TAMAMEN KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın sonucunda baraka tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, yapılan incelemede içeride bulunan malzemelerin tamamen yok olduğu ve odun sobasının parçalandığı belirlendi. İtfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarına devam ederken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

İŞYERİ ÇALIŞANININ GÖRGÜ TANIKLIĞI

Yangından son anda kurtulan işyeri çalışanı, içeri girdiğinde tiner kutusunun patladığını ve alevlerin barakayı tamamen sardığını ifade etti. Olayın ardından güvenlik önlemleri alınarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet