Alanya yolunda korkunç kaza yılbaşına giremeden hayatını kaybetti

Manavgat'ta, D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonetin çarptığı 56 yaşındaki yaya Hasan Aslan feci şekilde hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Alanya yolunda korkunç kaza yılbaşına giremeden hayatını kaybetti

Gece Saatlerinde Meydana Gelen Feci Kaza

Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda, gece saatlerinde yürekleri sızlatan bir trafik kazası meydana geldi. Alanya'dan Manavgat yönüne doğru seyreden 07 BDN 926 plakalı kapalı kasa kamyonet, Seydi Çiftçi yönetiminde, yolun kenarında yürüyen Hasan Aslan'a (56) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Aslan, yaklaşık 15-20 metre ileriye fırladı ve ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada Hayatını Kaybeden Aslan'ın Durumu

Aslan, aklen malul bir birey olarak biliniyordu. Manavgat'ın ana caddelerinde, özellikle Doğu Garajı çevresinde ve Sanayi girişindeki trafik ışıklarında, vatandaşların yardımlarıyla hayatını sürdürüyordu. Trajik kazanın ardından Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi, cumhuriyet savcısı ve adli tabip olay yerinde incelemelerde bulundu. Aslan'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

20240101aw110749-5.jpg

Bu acı olay, yılbaşı arifesinde Manavgat ve Alanya halkını derinden üzdü. Yetkililer, özellikle bayram ve tatil dönemlerinde trafik güvenliği konusunda daha fazla dikkatli olunması çağrısında bulunuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet