Alman turist Alanya'da kayboldu! 250 kişilik ekip arama yapıyor

Antalya'nın Alanya ilçesine tatil için gelen 72 yaşındaki Alman turist Annegret Kandzorra Linow'dan yürüyüşe çıktıktan sonra haber alınamıyor. 4 gün boyunca kayıp olan Alman turist için 250 kişilik arama ekibi çalışmalarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Alman turist Alanya'da kayboldu! 250 kişilik ekip arama yapıyor

Almanya'dan gelen Annegret Kandzorra Linow (72), kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte Alanya'ya tatile geldi. İncekum'daki bir otele yerleşen yaşlı kadın, sabahın erken saatlerinde torunuyla birlikte kaldığı odadan çoraplarıyla dışarı çıktı ve o zamandan beri kendisinden haber alınamıyor.

Jandarma, jandarma komandoları, Afet ve Acil Durum Alanya (AFAD) ekipleri ile Acil Hava Arama Kurtarma Manavgat ekibi, bu arama çalışmalarına katılıyor. Arama çalışmalarını Antalya İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Albay Kemal Erbay ve Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanı Binbaşı Ali Sevindi yönetiyor.

Otelin çevresindeki ormanlık alanlar, mezarlıklar, muz seraları, bağ/bahçeler ve terk edilmiş evler aranıyor. Arama ekiplerine kayıp kadının kızı Diana Kandzorra ve damadı André Wegner de katılıyor.

ALANYALILAR burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

Kaybolduğu zamanı anlatan Alman damat André Wegner, arama ekiplerine teşekkür etti. Durumu şu şekilde açıkladı:

"18 Ağustos'ta otelimize yerleştik. Eşim ve ben bir odaya, kızım ve kayınvalidem başka bir odaya yerleşti. Kayınvalidem Alanya'ya gitmek istiyordu, tatil yapmak istiyordu. Üstündeki pembe tişört ve beyaz çoraplarla çorapla dışarı çıktı. Çıktıktan sonra fark edilmedi. Jandarmaya haber verdik. Unutkanlık hastalığı vardı. Kaybolduğu sırada kızım yanında değildi. Üzerinde otel bandı, telefon ve çorapla odadan çıkmış."

Arama Kurtarma Ekip Lideri Ramazan Başkan, arama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. "Ormanlık ve yüksek alanlarda arama yaptık. Şimdi muz bahçeleri, seralar ve mezarlıkları arıyoruz. 250 kişilik ekip ile çalışmalar sürüyor." dedi.

Yaşlı kadının kaybolduğu anın güvenlik kamerasına yansıdığı da ifade ediliyor.

Alanya Son Dakika haberleri için Alanya Haber 'i Takip edebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet