Aramalara son hız devam! Her gün yeni yöntemler deneniyor

Alanya'da geride bıraktığımız 11 günde 72 yaşındaki Alman kadın turist, ortadan kaybolmasının ardından hala haber alınamıyor. Arama kurtarma ekipleri, geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürürken, ilçenin çeşitli noktalarına asılan 3 dilde hazırlanan broşürler de yardımcı olmaya çalışıyor.

Yayınlanma:
Aramalara son hız devam! Her gün yeni yöntemler deneniyor

72 yaşındaki Annegret Kandzorra Linow, 10 gün önce kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte Alanya'nın İncekum Mahallesi'ndeki bir otele tatile gelmişti. Ancak bu süreçte yaşlı kadın, çorapla ayakkabılarını giymeden dışarı çıktıktan sonra hiçbir şekilde görülmedi. Alman kadın turistin ortadan kaybolmasının ardından 11 gündür haber alınamıyor olması, endişeyi artırıyor.

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ KARIŞ KARIŞ ARIYOR

Arama kurtarma çalışmalarına, jandarma, jandarma komando, Alanya Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri ile MAKSAT ve Acil Hava Arama Kurtarma Manavgat ekipleri de katıldı. Ancak, 11 gün boyunca yapılan geniş çaplı aramalara rağmen kadına dair hiçbir iz bulunamadı. Bugün ise Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri de çalışmalara destek verdi. Ekipler, kadının bulunması için yoğun bir çaba sarf ediyor.

BROŞÜRLERLE YARDIM ÇAĞRISI

Jandarma ekipleri, kadının bulunmasına yardımcı olmak amacıyla üç farklı dilde broşürler bastırarak ilçenin farklı noktalarına asıldı. Bu yöntemle, yerel halkın ve ziyaretçilerin dikkatini çekerek kadının bulunmasına yardımcı olma umudu taşınıyor.

250 KİŞİLİK EKİP ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Bugün gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarına, 250 kişilik büyük bir ekip katıldı. Ekipler, bölgeyi titizlikle tarayarak kadının izine ulaşmayı amaçlıyor. Ancak geçen süreye rağmen hala herhangi bir bulgu elde edilememesi, endişelerin artmasına neden oluyor. Ekipler, yoğun bir çaba ile kayıp kadını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet