Alanya'da tur minibüsleri çarpıştı! Turistler tedaviyi kabul etmedi

Manavgat-Alanya D-400 karayolunda tur minibüslerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 turist ve 2 sürücü yaralandı. Yaralılar arasında olan turistlerin bir kısmı hastaneye gitmeyerek otellerine döndüler.

Yayınlanma:
Alanya'da tur minibüsleri çarpıştı! Turistler tedaviyi kabul etmedi

Manavgat-Alanya D-400 karayolunda, iki tur minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kaza, 4 turisti ve 2 sürücüyü etkiledi. Ancak kazada yaralanan turistlerin bir bölümü hastanede tedaviyi kabul etmeyerek otellerine geri döndüler.

Kaza, Kızılağaç Yemişlisu mevkii civarında gerçekleşti. Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyreden Emre Çeviren'in kullandığı 07 BFJ 307 plakalı tur minibüsü, aynı yönde ilerleyen Mustafa Yalçın'ın sürdüğü 31 ALP 956 plakalı tur minibüsüne arkadan çarptı.

Kazada, iki minibüsün içinde bulunan çok sayıda Rus turist yaralandı. Olay yerine hızla gelen ambulanslar, jandarma ve trafik ekibi, yaralıların yardımına koştu. Yaralı turistlerden bazıları, sağlık ekiplerinin ısrarlarına rağmen hastaneye gitmeyi reddederek otellerine geri döndüler. Yaralılar arasında kanamaları olanlar ve pansuman yapılanlar olduğu gözlendi.

Kazada yaralanan turistlerin dışında, araç sürücüleri Mustafa Yalçın ve Emre Çeviren de sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet