Alanyalı Aşkın'dan ilginç evlenme teklifi! Suyun altında bakın neler yaşandı

Manavgat'ta bulunan Side Sualtı Müzesi'nde bir dalış sırasında gerçekleşen olağanüstü bir anıyla, Aşkın Alan (26) sevgilisi Öznur Gülpınar'a unutulmaz bir evlenme teklifi yaptı.

Yayınlanma:
Alanyalı Aşkın'dan ilginç evlenme teklifi! Suyun altında bakın neler yaşandı

Alanya'da yaşayan iç mimar Aşkın Alan, sevgilisi Öznur Gülpınar'a özel bir evlenme teklifi yapmaya karar verdi. Planları dahilinde dalış ekibi ile işbirliği yaptı ve Side Sualtı Müzesi'nde bu anı yaşamak için adım attı. Aşkın Alan, sevgilisi Öznur Gülpınar'ı Side Sualtı Müzesi'nde dalış yapmaya ikna etti. Bu güzel fikri kabul eden Gülpınar ile çift, Manavgat'a giderek Side açıklarında dalış turuna katıldı. Side Sualtı Arama ve Kurtarma (SAK) ekibi de onlara destek oldu.

Side Sualtı Müzesi'nde yaklaşık 20 metre derinliğe dalan çiftten Aşkın Alan, SAK ekibinin yardımıyla getirilen 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankartı açarak sevgilisi Öznur Gülpınar'a evlenme teklif etti. Mutlu anı kabul eden Gülpınar, teklifi sevinçle karşıladı.

Alan, farklı ve özel bir evlenme teklifi yapmak istediğini belirterek, "Sevgilimle beraber dalış yapma teklifinde bulundum. Tur şirketindeki arkadaşımın yardımıyla ayarlamaları yaptık. Side Sualtı Müzesi'nde dalış yaparken pankartı açarak evlenme teklifi yaptım" dedi. Öznur Gülpınar da, "Bu tarz bir teklif beklemiyordum. Aslında buraya dalış yapmak için gelmiştik ve önceden anlaşmıştık. Dalış yaptıktan sonra yaşadıklarım gerçeküstü bir an gibiydi. Hala bu anın etkisindeyim, şaşkınlığımı atamadım" şeklinde duygularını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet