Antalya'daki bayram yoğunluğu İstanbulluyu şaşırttı

Antalya'ya Ramazan Bayramı için tatile gelenler sahilleri doldururken, oluşan yoğunluk İstanbul'dan tatile gelenleri de adeta şaşkına çevirdi.

Yayınlanma:
Antalya'daki bayram yoğunluğu İstanbulluyu şaşırttı

Turizmin başkenti Antalya’da Ramazan Bayramı tatilinin yoğunluğu devam ediyor. Özellikle 9 günlük bayram tatilinin erken duyurulması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yerli tatilcilerin adresini Antalya yaptı. Yaklaşık 2 milyon kişilik bir tatil hareketliliğinin yaşandığı kentin dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise yaz aylarındaki yoğunluğunu aratmadı. Hava sıcaklığının 22 derece, nem oranın ise yüzde 83 ölçüldüğü kentte sahile akın eden tatilciler doyasıya güneşlendi, bol bol yüzüp denizin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar ise ağaç gölgelerinde piknik yapmayı tercih etti. Sahilde denizin keyfini çıkaranlardan bazıları da kano sürdü.

“İLK DEFA BU AYDA ANTALYA’NIN BU KADAR KABALALIK OLDUĞUNU GÖRDÜM”

İstanbul’dan tatil için Antalya’yı tercih eden Ufuk Özlüdağ, “Antalya çok güzel, havası süper. Sahilde deniz keyfi yapıyoruz, ortam çok güzel ve deniz sıcaklığı da mükemmel. Yazın çok kalabalık oluyormuş, şu anda da öyle. Otobüsler tıklım tıklımdı. İstanbul’u hiç aratmadı. Çok keyifli ve güzel bir ortam var. Antalya’yı çok sevdik” dedi.

Yine arkadaşıyla birlikte İstanbul’dan gelen Muhammet Özartık da, “Her yıl geliyorum ama ilk defa bu ayda Antalya’nın bu kadar kalabalık olduğunu gördüm. İnsanlar sıcakkanlı. İstanbul’daki kalabalığı hiç aratmadı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet