Kaymakam Ürkmezer'den anlamlı iftar

Alanya’da şehit aileleri ve gaziler için organize edilen iftarda konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Vatan için toprağa düşmüş olan şehitlerimize olan vefa borcunu bir ömür boyu ödeyemeyiz” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Kaymakam Ürkmezer'den anlamlı iftar

Alanya Kaymakamlığı tarafından ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Programa Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. İftar öncesi şehit ailelerimiz ve gazilerimizin masalarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer ailelere “Hoş geldiniz” diyerek hal hatırlarını sorup sohbet ettiler.

“GAZİLERİMİZE UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM”

Dualarla iftarın açılmasının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bir konuşma yaparak, “Bu anlamlı günde bizleri anlamlı bir etkinlikte buluşturan Kaymakamımız Fatih Ürkmezer’e teşekkür ediyorum. Bu vesileyle vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize uzun ömürler diliyorum’’ dedi.

“ŞEHİTLERE VEFA BORCUNU ÖMÜR BOYU ÖDEYEMEYİZ”

İftar programında şehit aileleri ve gazilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer ise, “Hem Ramazan olması hem de ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. 18 Mart’ı çeşitli programlarla dolu dolu yaşadık. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle yıl içerişinde çeşitli programlarla bir araya geliyoruz. Vatan için toprağa düşmüş olan şehitlerimize olan vefa borcunu bir ömür boyu ödeyemeyiz. Biz şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Onların dualarını alırsak kendi görevimizi yapmış addederiz ve bu bizim için büyük bir şeref olur. Alanya’da görev yapan kaymakamlığımıza bağlı tüm birimlerimiz, belediye ve üniversiteler, Alanya’daki tüm STK ve kuruluşlar olarak şehit aileleri ve gazilerimizin emrindeyiz. Bizler şehit aileleri ve gazilerimize elimizden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu buluşmada emeği geçen Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’müze, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü’müze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için siz değerli şehit aileleri ve gazilerimize teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından şehitlerimizin ruhlarına dua edilmesiyle iftar programı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet