Şaşırtıcı kaza! Başıboş at araca çarptı

Manavgat Titreyengöl mevkiinde meydana gelen olağanüstü kaza, hafif ticari aracın aniden önüne çıkan başıboş atla çarpışması sonucu hurdaya dönmesine neden oldu. Şans eseri yaralanan olmazken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yayınlanma:
Şaşırtıcı kaza! Başıboş at araca çarptı

Manavgat'ın Titreyengöl mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olağanüstü kaza, sürücü Zeki Kurşun'un kontrolündeki 42 BEY 15 plakalı hafif ticari aracın yola aniden fırlayan başıboş bir atla çarpışmasıyla gerçekleşti. At, aracın motor kısmına ve ön camına çarparak büyük çapta maddi hasar meydana getirdi.

SÜRÜCÜ VE YOLCU ŞANS ESERİ YARA ALMADAN KURTULDU

Kaza sonucu araç sürücüsü Zeki Kurşun ve yanındaki eşi, şans eseri herhangi bir yara almadan kurtuldu. Atların yola fırlamasıyla aniden gelişen kazada, başıboş at aracın ön kısmına çarptıktan sonra ormanlık alana doğru hızla uzaklaştı. Sürücü, atlardan birinin çarptığı noktada aracında oluşan hasarı göstererek, "Allahtan kendimize bir şey olmadı" dedi. Zeki Kurşun, kazanın ardından atın ormanlık alana kaçtığını belirterek, olayın şaşkınlığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet