Vali Şahin'den sürpriz ziyaret! Projeleri inceleyerek değerlendirdi

Vali Hulusi Şahin, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerini ziyaret ederek, bu ilçelerin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini inceledi ve yerel projeleri değerlendirdi.

Yayınlanma:
Vali Şahin'den sürpriz ziyaret! Projeleri inceleyerek değerlendirdi

Vali Hulusi Şahin, alternatif turizmin öne çıkan adreslerinden İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerini ziyaret ederek, bu bölgelerin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerine hayran kaldı.

İBRADI İLÇESİ: TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLER

Ziyaretlerine İbradı ilçesinden başlayan Vali Şahin, İbradı'daki düğmeli evlerin yer aldığı Ormana Mahallesi'ni ziyaret ederek, burada yapılan Sağlıklaştırma Projesi ve Çevre Düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Ayrıca, Türkiye'nin en büyük yer altı göllerinden biri olan Altınbeşik Mağarası'nı da ziyaret etti.

İNCELEMELER VE PROJELER

Vali Şahin, İbradı ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yöresel mimariye uygun olarak inşa edilen İlçe Halk Kütüphanesi ve Necla-Yaşar Duru Gerontoloji Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

AKSEKİ VE GÜNDOĞMUŞ İLÇELERİ

Vali Şahin'in ikinci durağı Akseki oldu, burada ilçedeki çalışmaları inceledi. Ardından Gündoğmuş ilçesine geçerek, Kaymakam Murat Yeşilyurt ve Belediye Başkanı Mehmet Özeren ile görüşmelerde bulundu.

MANAVGAT YANGINI ZARARLARINA DUYARLILIK

Vali Şahin, ziyaretlerin sonunda tarihe geçen Manavgat yangınında zarar gören vatandaşlar için yapılan Yangın Afet Evleri'ni ziyaret ederek, yangın afetinin zararlarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet