Rent A Car'cılar la toplantı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Rent A Car ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ALTSO üyeleriyle bir araya geldi. Üyelerin sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, ‘Sorunların çözümü konusunda...

Yayınlanma:
Rent A Car'cılar la toplantı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Rent A Car ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ALTSO üyeleriyle bir araya geldi. Üyelerin sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, ‘Sorunların çözümü konusunda mevzuat çerçevesinde elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, üyelerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bugün ilk olarak sabah 01. 02. Ve 16. Meslek gruplarıyla istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Şahin, öğleden sonra da Rent A Car ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösterin üyelerle görüştü.

Üyelerin sorunlarını tek tek not alan Başkan Şahin, “Üyelerimiz için elimizi her zaman taşın altına koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz” dedi.

ALTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Alanya Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nden Denetleme Şube Müdürü Zeki Dadaş ve Yolcu Şube Müdürü Mümin Gündoğdu ve çok sayıda ALTSO üyesi katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Şahin, üyelerle her zaman istişare toplantılarında bir araya geldiklerini vurgulayarak, “Odamıza kayıtlı her sektörün, her meslek gruplarının sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Her geçen gün yeni yönetmelikler çıkıyor. Bundan dolayı da üyelerimiz bazı sorunlar yaşayabiliyor. Bizde ALTSO Yönetimi olarak her sektörün uzmanını, yetkilisini odamıza getirerek üyelerimizle buluşturuyoruz. Bugün de taşımacılık sektöründeki üyelerimizle bir araya gelerek sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen desteği verdik” dedi.

Başkan Şahin’den sonra söz alan Ulaştırma Bölge Müdürlüğünden Denetleme Şube Müdürü Zeki dadaş ve Yolcu Şube Müdürü Mümin Gündoğdu ise yönetmelikler hakkında ALTSO üyelerine bilgiler aktararak, üyelerden gelen soruları yanıtladılar.

Toplantıda söz alan ALTSO üyeleri ise, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Üyeler, “Mehmet Şahin başkanımıza çok teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda. Her sorumuzun çözümü için elinden gelen desteği veriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet