OPPO Find X7 Serisi: Çığır Açan Tasarım ve Teknolojiyle Tanışın

OPPO'nun heyecanla beklenen Find X7 serisi, net görüntüleri ve yenilikçi özellikleriyle teknoloji dünyasında yeni bir dönem başlatıyor.

Yayınlanma:
OPPO Find X7 Serisi: Çığır Açan Tasarım ve Teknolojiyle Tanışın

OPPO, akıllı telefon piyasasında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Amiral gemisi modelleriyle tanınan markanın, uzun süredir beklenen Find X7 serisi, en net haliyle görüntülendi. Seri, yenilikçi tasarımı ve üstün teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.

OPPO Find X7 Serisinin Göz Alıcı Tasarımı

Sızdırılan görüntülere göre, OPPO Find X7 Pro ve Ultra modelleri, OnePlus Open ve OnePlus 12'den ilham alan bir tasarım sunuyor. Cihazların arka bölümünde dikkat çeken devasa bir kamera adası ve üç sensör bulunuyor. Çift tonlu tasarım tercihiyle Find X7 Ultra, iki periskop kamerasının yanı sıra geniş ve ultra geniş sensörleriyle dünyada bir ilke imza atıyor.

indir-1.webp

Find X7 Serisinin Teknik Özellikleri

Teknik açıdan bakıldığında, OPPO Find X7 standart sürümü 2780 × 1264 çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,78 inç BOE ekrana sahip. Ultra modeli ise, 6,82 inç ekran boyutu, 3168 × 1440 çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı ile bu özellikleri daha da ileriye taşıyor. Find X7, MediaTek Dimensity 9300, Ultra modeli ise Snapdragon 8 Gen 3 işlemci kullanıyor. Her iki model de Android 14 işletim sistemi, 5.000mAh pil kapasitesi ve 100W hızlı şarj desteği ile piyasaya sürülecek.

Bu heyecan verici gelişmeler, OPPO'nun teknoloji alanında liderliğini pekiştireceğe ve kullanıcıların beklentilerini karşılayacak yeniliklerle dolu bir deneyim sunacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet