Xiaomi Robot Vacuum X20, Dört Fonksiyonlu Özellikleriyle Satışa Sunuldu

Xiaomi'nin yeni robot süpürgesi Robot Vacuum X20, dört-in-bir arada özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekiyor. Hong Kong ve Tayvan'da satışa çıkan cihaz, vakum, paspas, süpürme ve temizlik asistanı işlevselliği sunarak ev temizliğini daha etkili bir hale getiriyor.

Yayınlanma:
Xiaomi Robot Vacuum X20, Dört Fonksiyonlu Özellikleriyle Satışa Sunuldu

Xiaomi, Robot Vacuum X20 modeli ile ev temizliğini daha da akıllı hale getiriyor. Hong Kong ve Tayvan'da satışa sunulan bu dört-in-bir arada robot süpürge, kullanıcılarına vakumlamadan paspaslamaya kadar geniş bir temizlik yelpazesi sunuyor.

Cihaz, 5.000Pa'ya kadar maksimum emiş gücü ve çift hızlı dönen paspas pedleri ile derinlemesine temizlik sağlıyor. LDS lazer navigasyon sistemi sayesinde akıllı bir gezinme yeteneğine sahip olan Xiaomi Robot Vacuum X20, ev içinde engellerden kaçınarak verimli bir temizlik sunuyor.

Sesli uyarılarla temizlik ilerlemesini takip etmeyi kolaylaştıran cihaz, Xiaomi uygulaması aracılığıyla uzaktan kontrol imkanı sunuyor. Google Asistan ve Amazon Alexa gibi sesli asistanları destekleyen robot süpürge, kullanıcıların temizlik programlarını kolayca ayarlamalarına olanak tanıyor.

Xiaomi Robot Vacuum X20, otomatik olarak kendi yuvasına dönebilen bir özelliğe sahiptir. 5 ila 10 metrekarelik bir alanın temizlenmesinin ardından tankını doldurmak veya paspas pedlerini yıkamak için akıllıca kendi yuvasına geri dönen cihaz, düzenli temizlik için pratik bir çözüm sunar.

430ml toz haznesi bulunan ve ileri teknolojiyle ev temizliğini optimize eden Xiaomi Robot Vacuum X20, yaklaşık 300$ fiyat etiketiyle Hong Kong ve Tayvan'da satışta. Ürünün ilerleyen dönemde diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet