Edremit’te Karma Resim Sergisi Açıldı

Edremit Ayşe Sıdıka Etnografya Müzesi’nde yağlıboya resim sergisi açıldı.

Edremit Ayşe Sıdıka Etnografya Müzesi’nde yağlıboya resim sergisi açıldı. Serginin açılışını Edremit Belediyesi Kültür Müdürü Ahmet Cumhur Dokur yaptı.

Pandemi sürecindeki yasakların ardından Edremit Ayşe Sıdıka Etnografya Müzesi’nde kültür ve sanat etkinlikleri yeniden başladı. Atölye Feyza öğretmen ve öğrencilerinin karma yağlı boya resim sergisi müzede açıldı. Sanatseverlerin ilgisinin yoğun olduğu serginin açılışını Edremit Belediyesi Kültür Müdürü Ahmet Cumhur Dokur gerçekleştirdi. Kültür Müdürü Dokur, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın selamlarını ileterek sanatı ve sanatçıyı her alanda desteklediklerini vurguladı. Çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

12 katılımcının yaptığı 40 eserlik sergi Ayşe Sıdıka Etnografya Müzesi’nde 9 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri