Alanya'da Öğrencilere Mobil Kuaför Hizmeti

Alanya’da öğrencilere ücretsiz Mobil Kuaför hizmeti sunuldu, eğitim gören çocuklar, kırsal mahallelerdeki okullarda ücretsiz kuaförlük hizmeti aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mobil Kuaför Tırı ile Alanya'nın kırsal mahallelerinde eğitim gören öğrencilere ücretsiz kuaförlük hizmeti sundu. Alanya'da üç gündür hizmet veren Mobil Kuaför Tırı, Dimçayı ve Emişbeleni'ndeki okullarda öğrencilere kuaförlük hizmeti sağlayarak, onların eğitim yaşamlarına katkı sağladı.

Dimçayı ve Emişbeleni Okullarında Ücretsiz Hizmet

Mobil Kuaför Tırı, ilk olarak Dim Vadisi’ndeki Ali İhsan Dimçayı İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere hizmet verdi. Ardından Emişbeleni İlkokulu’na giden ekip, bu okuldaki öğrencilere de saç kesimi ve bakım hizmeti sundu. Öğrenciler, öğretmenler ve mahalle sakinleri, ücretsiz sunulan bu hizmetten oldukça memnun kaldı.

Hizmetten Memnuniyet

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Şube Müdürü Gazi Öten ve Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Zavlak’ın gözetiminde gerçekleşen etkinlik, hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından ilgiyle karşılandı. Kuaförlük hizmetinin, kırsal mahallelerdeki okullarda eğitim gören öğrencilere sağlanması, sosyal hizmetlerin ulaşılabilirliğini artırarak büyük takdir topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri