Alanya’da Şehit ve Gazi Ailelerine Vefa: Ücretsiz İkram Kampanyası

Alanya’daki Colombia Coffee, Mehmetçik Vakfı işbirliğiyle başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yıl sonuna kadar şehit ve gazi ailelerine ücretsiz içecek ikramı sunacak. Proje, toplumun bu değerli kesimine vefa göstermek ve onlara destek olmak amacıyla hayata geçirildi.

İşletme sahibi Taylan Gündeşlioğlu, projeyi tanıtmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Alanya FTK Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, kampanya geniş kitlelere duyuruldu. TSKGV Alanya FTK Başkanı Refik Özdemir ve gaziler, projeyi takdirle karşıladıklarını belirterek Gündeşlioğlu’na teşekkür etti.

“Toplumsal Dayanışmanın Güzel Bir Örneği”

Taylan Gündeşlioğlu, bu kampanyanın toplumsal dayanışmanın ve vefa duygusunun güçlenmesine katkı sunduğunu ifade etti. Şehit ve gazi ailelerinin toplumda özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Gündeşlioğlu, kampanyanın bu ailelere olan minnettarlığın bir göstergesi olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri