İstanbullular Ada Şarkıları ile Şenlenecek

Rûhî Ayangil yönetimindeki Faslı Meşk Topluluğu Büyükada’da “Ferâhnâk Faslı ve Ada Şarkıları”  konseri ile İstanbullulara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Rûhî Ayangil yönetimindeki Faslı Meşk Topluluğu Büyükada’da “Ferâhnâk Faslı ve Ada Şarkıları”  konseri ile İstanbullulara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı’nın düzenliği konser 8 Eylül Çarşamba akşamı saat:20.00’de Büyükada Anadolu Kulübü’nde gerçekleştirilecek.

Faslı Meşk Topluluğu, Kanuni M. Reşad Bey’den Nikos Ağa’ya, Yesârî Âsım Arsoy’dan Şükrü Tunar’a önemli bestecilerin eserlerinin icra edileceği konser programında “Biz Heybelide her gece mehtâba çıkardık”, “Yine bu yıl ada sensiz içime hiç sinmedi ”, “ Adanın yeşil çamları aşkımıza yer olsun “ gibi sevilen eserler yer alıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri