Albay Savran’dan Vali Karaloğlu’na Veda Ziyareti

Vali Münir Karaloğlu, İstanbul Askeri Müze Komutanlığı’na tayin olan Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran’ı makamında kabul edip, Albay Tahir Savran’a yeni görevinde başarılar diledi.Hâkimler...

Yayınlanma:
Albay Savran’dan Vali Karaloğlu’na Veda Ziyareti

Vali Münir Karaloğlu, İstanbul Askeri Müze Komutanlığı’na tayin olan Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran’ı makamında kabul edip, Albay Tahir Savran’a yeni görevinde başarılar diledi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin 04/09/2018 tarihi itibariyle Milli Savunma Bakanlığı tarafından Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı görevinden, İstanbul Askeri Müze Komutanı görevine atanan Albay Tahir Savran, Vali Münir Karaloğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede Vali Karaloğlu, Tahir Savran’ı Antalya’da görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Münir Karaloğlu ile birlikte görev yapmaktan dolayı memnuniyet ve mutluluk duyduğunu belirten Albay Tahir Savran ise Vali Karaloğlu’na şükranlarını sundu.

Görüşmenin ardından Albay Tahir Savran’a yeni görevi dolayasıyla hediye takdim eden Vali Münir Karaloğlu, Albay Tahir Savran’ı uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet