Yeni Hizmet Binası için Protokol

Antalya Kriminal Polis Laboratuvar’ı Yeni Hizmet Binası için Protokol İmzalandıİlimiz Konuksever Mahallesinde bulunan Antalya Kriminal Polis Laboratuvarı’nın hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü Uncalı...

Yayınlanma:
Yeni Hizmet Binası için Protokol

Antalya Kriminal Polis Laboratuvar’ı Yeni Hizmet Binası için Protokol İmzalandı

İlimiz Konuksever Mahallesinde bulunan Antalya Kriminal Polis Laboratuvarı’nın hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü Uncalı Hizmet Binası yerleşkesi içerisinde yeni hizmet binası yapılacaktır.

Yapılacak olan yeni hizmet binası için 16 Mart günü Emniyet Mudürlüğü Uncalı Hizmet Binası’nda, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ile Ager Yatırım Eğitim İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Musa Koçak Turizm Seyahat İnşaat Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin iş ortaklığı ile protokol imzalanmıştır.

İl Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA ile yüklenici firma yetkilisi Musa KOÇAK arasında imzalanan protokolün ardından (7) gün içerisinde yer teslimi yapılacak, (10 bin 43 m2) alana sahip olacak yeni hizmet binası yapım işi şartnameye göre (350) günde bitirilerek teslim edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet