ALANYA BELEDİYESİ EVSİZLERE EL UZATIYOR

Alanya Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan mağdur vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte zor olan yaşam koşulları daha da zorlaşan evsiz vatandaşlar, Alanya Belediyesi Sosyal...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ EVSİZLERE EL UZATIYOR

Alanya Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan mağdur vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte zor olan yaşam koşulları daha da zorlaşan evsiz vatandaşlar, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurarak anlaşmalı otellere yerleştiriliyor.


Alanya Belediyesi, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşları unutmuyor. Zorlu kış şartlarında sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne direk müracaat ederek ya da onları gören vatandaşların müracaatıyla ekipler tarafından bulunduğu yerden alınarak anlaşmalı otele yerleştiriliyor.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, yaptığı açıklamada; “Soğuk kış gecelerinde sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlarımızı görenler, 444 82 07 numaralı Çözüm Masası’ndan ya da Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze direk müracaatla onlara yardımcı olabilirler.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet