Tuna Alanya'nın gururu! Matematikte Türkiye üçüncülüğüne ulaştı

Alanya Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu'ndan 2. sınıf öğrencisi Tuna Kılınç, katıldığı Ulusal Matematik Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu.

Yayınlanma:
Tuna Alanya'nın gururu! Matematikte Türkiye üçüncülüğüne ulaştı

Ulusal Matematik Şampiyonası'nda dereceye giren öğrenciler için Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Tralleis Children's Museum'da ödül töreni düzenlendi. Alanya'dan katılan Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu'nun gururu Tuna Kılınç, üstün performansıyla Türkiye üçüncüsü olmaya layık görüldü.

Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan, Tuna Kılınç'ı tebrik ederek, "2. sınıf öğrencimiz Tuna Kılınç, Ulusal Matematik Şampiyonası'nda finale çıkarak Aydın'da düzenlenen final yarışmasında Alanya'yı ve okulumuzu harika bir şekilde temsil etti ve Türkiye üçüncülüğü elde etti. Öğrencimizi, öğretmenini ve ailesini gönülden kutluyoruz" dedi.

Tuna Kılınç'ın matematikteki üstün başarısı, hem okulunu hem de Alanya'yı gururlandırdı. Bu başarı, genç öğrencinin özverili çalışmalarının ve matematik alanındaki yeteneğinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet