2024 BMW İ7 M70 Xdrive Görücüye Çıktı

BMW M, markanın ürün gamındaki en hızlı ve en güçlü tamamen elektrikli model olarak lanse edilen 2024 i7 M70 xDrive'ı tanıttı.

Yayınlanma:
2024 BMW İ7 M70 Xdrive Görücüye Çıktı

Bu yeni model iki elektrik motorundan 650 beygir gücü ve 811 lb-ft tork üretebiliyor. 7 Serisi serisinin bu en üst modeli 0-100 mph hızlanmasını yaklaşık 3,5 saniyede tamamlayabilecek.

BMW i7 M70 xDrive Motor

Daha ince ayrıntılara girecek olursak, arka aks motoru 483 beygir gücünde bir pik çıkış üretir. Dört tekerlekten çekiş sistemini oluşturmak için tek başına 255 beygir gücüne sahip olan öne monte edilmiş motorla birlikte çalışır. Spor modunda, toplam tork çıkışı 748 lb-ft olarak derecelendirilmiştir; fena değil, ancak M Launch Control veya M Sport Boost kullanıldığında 811 lb-ft'nin tamamı etkinleştirilir. M Sport Boost, direksiyon simidinin solunda bulunan kürekle etkinleştirilir.

BMW i7 M70 xDrive Özellikler

Düz hat hızı eğlencelidir, ancak performans bulmacasının yalnızca bir parçasıdır. i7 M70 xDrive, direksiyon, amortisörler ve denge sistemleri gibi diğer unsurların tümü performans için ince bir şekilde ayarlanmış M ayarlı bir şasiye sahiptir. M70 xDrive'da standart olarak adaptif iki akslı havalı süspansiyon, İntegral Aktif Direksiyon ve Aktif Yuvarlanma Dengelemesi bulunur. Standart 21 inç jantların arkasında mavi M Sport frenler bulunur; ancak 20 inç jantlar, bir i7'de ilk kez yüksek performanslı lastiklerle donatılabilir.

yeni-bmw-7-serisi-3-scaled.jpg

Yine de, çoğu EV alıcısı menzil performansını yol performansından daha fazla dikkate alacaktır. Bu durumda, ön menzil tahminleri 101,7 kWh batarya paketi ile mümkün kılınan 295 mile kadar sayılmıştır. Şarjlar AC'de 11 kW'a kadar veya DC hızlı şarjda 195 kW'a kadar tamamlanabilir. İç mekan birinci sınıf bir kaplamaya ve QuickSelect özellikli yeni BMW İşletim Sistemi 8.5'in ilk uygulamalarından birine sahip. Bunu daha önceki bir raporda ele almıştık, ancak fikir, bilgi-eğlence özelliklerini daha kolay erişilebilir ve daha hızlı etkinleştirilebilir hale getirmektir. Tüm bunlar, grafikler ve bilgi okuma ekranları gibi bazı M-tasarım içeriklerine de ev sahipliği yapan Kavisli Ekran üzerinde yer alıyor.

BMW i7 M70 xDrive Fiyat

Fiyatlandırma konusunda henüz bir açıklama yok, ancak lansmana yaklaştıkça daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. 2024 BMW i7 M70 xDrive bu ay Auto Shanghai uluslararası otomobil fuarında sergilenecek ve ardından Almanya'daki BMW Group Fabrikası Dingolfing'de üretilecek. Dünya çapında lansmanın 2023 yılının ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet