Alkol almak artık hayal olacak! Alkole yine bir rekor zam

Alkol tüketenler bu haberle resmen yıkılacak. Alkol fiyatlarına yeni bir zam daha geldi Daha da kötüsü gelecek diğer zam ise yolda...

Yayınlanma:
Alkol almak artık hayal olacak! Alkole yine bir rekor zam

Yılbaşında kısa bir süre kala şimdiden plan yapmaya başlayanların tüm hayalleri suya düşecek. Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Efe grubu içkiye gelen zam oranlarını paylaştı. Bu daha başlangıç yeni zamlar yolda. İşte tüm detaylar…

ALKOL TÜKETENLER KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, alkol fiyatlarına yapılan zamları duyurdu. Dündar, yaptığı açıklama ile Efe Grubuna ait alkole zam geldiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Efe Gold’a zam yapılacağı açıklandı.

f-z6uwuxoaajyh9-001.jpeg

BİR AÇIKLAMADA ÖZGÜR AYBAŞ’TAN GELDİ

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Efe Gold’a ait alkol grubuna zam geldiğini belirterek zam oranlarının %4 seviyesinde olduğunu duyurdu. “Ufak bir zam geçmişi” sözleriyle açıklamalarda bulunan Aybaş, daha büyük zamların Yolda olduğunu işaret etti.

Yapılan zamlardan sonra 879 TL olan 100'lük Efe Gold’un fiyatı 915 TL'ye yükselirken 100'lük Efe Göbek 895 TL'den 929 TL'ye yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet