Changan'ın Alsvin Modeli: Yakıt Ekonomisi ve Dikkat Çeken Fiyat!

Changan'ın Alsvin modeli, 3 yıldız alarak güvenlik testlerini geçti ve Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Araç, 1.2 litrelik motoruyla 70 beygir güç üretiyor ve yakıt ekonomisi arayanlar için ideal bir seçenek. Başlangıç fiyatının 350.000 TL olması bekleniyor.

Yayınlanma:
Changan'ın Alsvin Modeli: Yakıt Ekonomisi ve Dikkat Çeken Fiyat!

Çin'in otomotiv devi Changan'ın Alsvin modeli, Çin pazarında oldukça geniş bir yere sahip. Şimdilerde Türkiye pazarına girmeye hazırlanan araç, özellikleri kadar fiyatıyla da dikkat çekiyor...

YAKIT EKONOMİSİ ARAYANLAR İÇİN BİREBİR

1.2 litrelik atmosferik motoru olan Alsvin, 70 beygir güç üretimi yapıyor. Yakıt verimliliğinde de oldukça etkileyici performansa sahip olan araç, yakıt ekonomisi arayanlar için ideal bir tercih.

changan-alsvin-1.webp

GÜVENLİK TESTİNDEN 3 YILDIZLA GEÇTİ

Çarpışma testlerinden 3 yıldız almayı başaran ve güvenlik bakımından tatmin eden araç, fiyat performans dengesiyle Türkiye pazarına bomba gibi girmeyi planlıyor.

BAŞLANGIÇ FİYATI 350 BİN TL

Changan, Alsvin modelinin Türkiye pazarı için başlangıç fiyatını da belirledi. Başlangıç fiyatı 350.000 TL olması beklenen Alsvin, uygun fiyatı ve tatmin edici performansı ile fazlasıyla dikkat çekecek gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet