Chery Marka Otomobilin Mayıs Ayı Fiyatları Belli Oldu

Chreey marka, bir Çin otomotiv şirketidir. Cherry şirketi, 1997 yılında Çin Devleti tarafından kuruldu ve 2021 yılında Çin’in en büyük 9. Otomobil üreticisi konumuna geldi.

Yayınlanma:
Chery Marka Otomobilin Mayıs Ayı Fiyatları Belli Oldu

Türkiye piyasasına da giren Cherry marka otomobil kısa bir süre önce fiyat politikasını açıkladı. Mart ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulan Cherry marka otomobil 150.000 kilometre ya da buna karşılık gelen 5 yıllık bir garanti süresine sahiptir.

Chery’nin 20 yılı geçen teknolojik hizmet tecrübesi ve üstün hizmet becerisiyle Türkiye’de çok sayıda yenilik ve fırsat sağlayacağını belirten Chery Türkiye Başkanı Si Fenghuo “Benzersiz coğrafi avantajları ve güçlü endüstriyel altyapısı sayesinde Asya ve Avrupa arasındaki ortak noktası bulunan Türkiye, dünyanın hergün gelişmeye devam eden ekonomilerinden ve dünyanın en hızlı büyümeye devam eden ülkelerinden biri. Geçtiğimiz birkaç ay içinde birçok yetkili satıcı kişi ile ortak iş yaptık ve markaya olan destekleri için oldukça mutluyum. Artık Türkiye piyasasında gelişmeye, daha fazla ürün sunmaya ve otomobil piyasasını gitgide zenginleştirmeye çalışacağız. Türkiye vatandaşlarına en iyi ürünleri ve en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

cherryintro.webp

Chreey Marka otomobil Mayıs Ayı Fiyatları

Cherry marka otomobil mayıs ayı için günceli fiyat listesini paylaştı. Mayıs ayı için fiyatlar önceki ayların fiyatlarına göre ortalama 50.000 TL’lik bir artış yaşadı. Mart ayında yedi kişilik bir Chreey Tiggo 8 Pro’nun ilk fiyatı tanıtımına özel olarak 1.050.000 TL olarak belirlendi. Mayıs ayında güncellenen bu fiyat 1.100.000 TL olarak belirlendi. Cherry marka otomobilin bir üst modelinin fiyatı ise 1.200.000 TL olarak karşımıza çıkıyor. Cherry Omoda 5’in fiyatı 856.000 TL- 980.000 TL arasında değişirken, Tiggo 7 Pro ise 875.000 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Cherry Marka Otomobilin fiyatını hakkedecek pek çok özelliği de bulunuyor.

“OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO” modellerinde oldukça fazla yarar sunan “1.6 litrelik turbo benzinli 183 HP’lik motorlar” 7 ileri DCT çift kavramalı otomatik şanzımanla karşımıza çıkıyor.

Yakıt tüketimi konusunda sağladığı fayda ile ön plana çıkan Chery SUV modelleri 3 değişik sürüş şekli ve şanzımanıyla tüketiciler için büyük kullanım fırsatı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet