Emeklilere yüksek ek promosyon ödemeleri yapılacak!

Emekli vatandaşlar için promosyon kampanyaları devam ediyor. Son yapılan zamlarla birlikte promosyon ücretleri 15.500 TL'ye kadar yükseldi. İşte ayrıntılar...

Yayınlanma:
Emeklilere yüksek ek promosyon ödemeleri yapılacak!

Yapılan son zamların yetersiz kalması sebebiyle emekli vatandaşlar maalesef maddi anlamda büyük bir sıkıntı çekiyor. Hal böyle olunca emekli vatandaşların son çaresi bankalar tarafından gelecek promosyon kampanyaları oluyor. Son zamanlarda emekli promosyon ödemelerine ciddi oranlarda zam yapıldı. Emekli bankaların sunduğu promosyon ödemesi kampanyaları her geçen gün artarken milyonlarca vatandaş en yüksek ödemeyi sunan bankayı arıyor. Peki, en yüksek emekli promosyonu sunan banka hangisi? İşte ek ödeme şartları ve detayları…

MİLYONLARCA EMEKLİ VATANDAŞA PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILIYOR!
Emekli bankalar tarafından sunulan promosyon ödemeleri 2018'de SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşmadan bu yana devam ediyor. Bankalar, emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden milyonlarca emekli vatandaşa promosyon fırsatı sağlıyor. Bankalar, düzenli maaş alan emeklileri kendi müşterileri yapmak için birbirleriyle rekabet içine girdiler. Yüksek promosyon ödeme miktarları sunarak kendine çekmek isteyen bankalardan özellikle son 2 yıl içerisinde verilen promosyon teklifleri oldukça arttı. Milyonlarca emekli vatandaş da bankaların cazip kampanya fırsatlarını değerlendirerek maaşa ek gelir elde etme fırsatı bulunuyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİYE YÖNELİK YENİ KAMPANYA

Emekliye promosyon ödemesi sunan bankalar arasında kamu bankaları da yer alıyor. Ziraat Bankası, 3 yıllığına emekli maaşını taahhüt edenlere özel ek ödeme fırsatı sunuluyor. Buna ek olarak Ziraat Bankası'nın emekliye yönelik sunduğu düşük faizli kredi kampanyası sunuluyor. Kısacası bu fırsattan faydalanan emekliler ciddi bir kazanç elde etme fırsatı yakalıyor.

Ziraat Bankası'nın sunduğu bu yeni emekli promosyonu kampanyası maaş aralığına göre veriliyor. En düşük maaştan en yüksek maaşa kadar kademeli olarak artan promosyon ödemesi 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor. Üstelik Ziraat Bankası bu kampanyaya ek olarak emekli müşterilerine düşük faizle emekli kredisi şansı da tanıyor.

ÖDEMELER EN AZ 15.500 TL'DEN BAŞLAYACAK!
Türkiye'nin en büyük bankalarından bir tanesi olan Ziraat Bankası, emekli maaşını taşıyarak kendisinden 3 yıl boyunca almayı taahhüt eden emekli vatandaşlar için en az 15.500 TL'den başlayan ödeme imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası'nın hem promosyon hem de düşük faizli emekli kredisi kampanyasını değerlendirmek isteyen emeklilerin maaşlarını taşımaları gerekiyor. Maaş taşıma başvurularını dilerseniz Ziraat Bankası şubeleri üzerinden veya dilerseniz dijital bankacılık aracılığıyla ile yapılabiliyor.

30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olan Ziraat Bankası'nın sunduğu yeni kampanyayı değerlendirmek isteyen emekli vatandaşların işlemlerini tamamlamalarını gerekiyor. Başvuru işlemlerini yaptıktan sonra yalnızca 3 gün içerisinde ödeme alma şansına sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet