Son gün bugün! Başvuran emekliler 12 bin TL ödemesini alacak!

SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığından emekli olan birçok kişi, promosyon ödemeleri için hangi bankayı seçeceği konusunda araştırmalar yapıyor. SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan emeklilere 10.000 TL nakit promosyon ve 2.000 TL değerinde cip para sunarak toplamda 12.000 TL avantaj sağladığı avantaj için başvuru tarihi bugün son!

Yayınlanma:
Son gün bugün! Başvuran emekliler 12 bin TL ödemesini alacak!

Emekli olanlar için bankalar cazip emekli promosyonları sunmaya devam ediyor. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığından emekli olan birçok kişi, hangi bankayı seçeceği konusunda araştırmalar yapıyor. Akbank ise en cazip teklifi yaparak, toplamda 12 bin TL vereceğini duyurdu.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyaya katılmak için belirli şartlar bulunuyor. Katılım yapacak olan emeklilerin 3 yıl boyunca maaşlarını Akbank'ta tutmayı taahhüt etmeleri gerekiyor. Ayrıca, Akbank'ta promosyon taahhüdü bulunan ya da daha önce SGK Emekli Maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler bu kampanyadan yararlanamazlar. Kampanyadan her bir kişi yalnızca bir kez faydalanabilir. Ek olarak, cip para avantajından yararlanmak için Akbank müşterisi olunması ve Axess veya Wings kartına sahip olması gerekiyor.

SON GÜN BUGÜN!

Bu fırsat kampanyasına katılım için son başvuru tarihi bugün. Başvurularınızı Akbank mobil uygulaması, e-devlet veya banka şubeleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet